Eddig tuti nem így csináltad: íme a tökéletes sült csirkecomb titka - Videó

sütés videó Tiktok csirkecomb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTok-on folyanatosan tanulhatunk valami újat. Most egy 1,4 millió követővel rendelkező felhasználó arról lebbentette fel a fátylat, hogyan kell elkészíteni a tökéletes sült csirkecombot. 

A sült csirkecomb egy meglehetősen népszerű és könnyen elkészíthető étel, de van egy trükk, mellyel időt takaríthatunk meg és még a mosogatást is minimalizálhatjuk. Ehhez csak egy grillrácsra van szükség és egy tepsire a zöldségek sütéséhez.

A ramin2025 nevű felhasználó egy rövid TikTok videóban mutatja meg, ő hogyan süti a csirkecombot. A trükk abban áll, hogy a csirkecomb csontos végét beakasztja a rácsba és lefelé lógatva süti meg őket. A lógó csirkecombok alatt sülnek a zöldségek egy tepsiben, de a tepsi arra is szolgál, hogy elkapja a csirkecombot, ha véletlenül kicsúszna a rácsok közül. Ha a csirke függőlegesen lóg, szaftosabbá válhat, mivel a leve a alsócomb húsosabb végére kerülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.