Terence Hill a halál torkából menekült meg: segíteni akart, de ez majdnem a vesztét okozta

késelés Terence Hill zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terence Hill egy nőt próbált megmenteni, amikor erre válaszként megkéselték. Sérüléseibe majdnem belehalt.

Király Levente Verhetetlen páros címmel jelentette meg a Terence Hill és Bud Spencer párosról szóló könyvét. Nem ez volt az első írása a két világsztárról: Piedone nyomában címmel korábban filmet rendezett Bud Spencer életéről, amiről később könyvet is írt. Terence Hill-ről Zsugabubus címmel adott ki életrajzi kötetet.

Az előző könyvekben elmesélt történetek mellett még számtalan van, amelyekről eddig nem hallhattunk. Az egyik ilyen történet például, amikor Terence Hill egy bajba jutott nőt próbált megmenteni zaklatójától. A támadó válaszként megkéselte a filmsztárt.

„Kicsit mérges is voltam, amikor felesleges kockázatokat vállalt. Igazi hős volt. A feleségétől hallottam, hogy New Yorkban látta, ahogy egy nőt az utcán bántalmaznak, majd sikeresen megmentette. A támadó azonban a dulakodás közben úgy megszúrta, hogy Terence majdnem meghalt" - írta könyvében Király Levente.

Forrás: Vörös Nándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.