Brutális baleset: csavarok tartják össze a TV2 sztárjának testét

csonttörés sérülés baleset Ninja Warrior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ninja Warrior versenyzője súlyos balesetet szenvedett.

A Ninja Warrior játékosának, Molnár Ivánnak nagy álma, hogy a legjobbak közé kerüljön a versenyben. Nagyon elszánt, bár három évvel ezelőtt brutális balesetet szenvedett egy falmászó versenyen. Akkor mindekét karja és a sarka is eltölt.

Viszont még ez sem tartja vissza álmai elérésétől.

"Már a 2018-as Ninja Warrior-ra is szerettem volna jelentkezni, sokat készültem rá, de a válogató előtt egy falmászó versenyen balesetet szenvedtem. Kikapcsolt a karabinerem, és lezuhantam 8 méter magasból. A két karomon nyílt törést szenvedtem, és a bal sarkam is eltört" – mesélte a Borsnak a 26 éves Iván.

Molnár Iván Forrás: TV2

Nem emlékszik vissza szívesen ezekre a pillanatokra, de most a Ninja Warrior pályáján újra szembenéz emlékeivel.

"Elég durva pillanat volt, visszajöttek az emlékek, nagyon nehéz időszak volt. Nem éreztem egy ideig, hogy hogyan lesz ebből kiút, még most sem száz százalékos a testem, de meglátjuk, meddig jutok" – mesélte elérzékenyülve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.