Szulejmán (sorozat) Halit Ergenc Születés kisbaba Sebzett szív (sorozat) török sorozat Bergüzar Korel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halit Ergenc és Bergüzar Korel nem csak Törökországban, hanem itthon is az egyik legnépszerűbb színészházaspár. Első közös munkájuk során, a Seherezádé forgatásán ismerkedtek meg, és nagyon rövid idő alatt egymásba is szerettek.

Halit és Bergüzar 2009-ben a hazánkban is sikert arató sorozat, a Seherezádé befejezése után kötötték össze az életüket. A párnak 2010-ben megszületett közös gyermeke, Ali. Halitnak nem sokkal ezt követően indult Szulejmán című munkája, amiben ő alakította az itthon is jól ismert történelmi személyiséget.

Habár pályájuk sokáig különböző irányokba haladt, 2016-ban előrukkoltak egy közös projekttel, a Sebzett szív című drámával, amiben újfent házaspárt alakítottak. A forgatás befejezte után, akárcsak a Seherezádét követően Bergüzar ismét állapotos lett. 2020-ben született második gyermekük, Han. A pár még ebben az évben egy újabb örömhírt osztott meg rajongóikkal.

Bergüzar Korel és Halit Ergenc a Sebzett szív című sorozatban Forrás: TV2

Nem tervezték, de Bergüzar harmadjára is teherbe esett, ezúttal azonban már kislányt hordott a szíve alatt. Leyla Ergenc pár nappal ezelőtt, november elején jött világra.

"Kicsit fáradt vagyok, egyszerre boldog és zavart... Hála Istennek, Leyla egészséges és mindketten jól vagyunk. Köszönjük a rengeteg jókívánságot, imákat és üzeneteket, mindegyikből erőt merítettünk" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.