Téli esküvőt álmodott meg magának Dobó Ági: natúr fenyő, forralt bor és puncs lesz a középpontban

esküvő Dobó Ági forralt bor téli hangulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági kezét tavaly kérte meg a szerelme, gyermekei apja, Kis Csaba. Az esküvőt a koronavírus miatt egészen idáig elhalasztották, most azonban semmi nem áll az útjukba, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent. A volt szépségkirálynő alpesi hangulatú esküvőt álmodott meg magának a nagy napra. 

Dobó Áginak hosszú ideje legnagyobb vágya egy alpesi stílusú esküvő, és rendkívül boldog, hogy hamarosan valóra válik az álma.

A kétgyermekes édesanya ötlete hallatán az ismerősök, barátok kicsit meglepődtek, hogy télen szeretné összekötni az életét párjával, de Ági tél és a karácsony iránti szeretete annyira erős, hogy mindenképpen télies hangulatban szervezi az esküvőjét.

A Fókusz műsorában annyit elárult, hogy a nagy napon forralt bort és puncsot szolgálnak majd fel a vendégeknek, és díszítésként nem lesz virág sem, csak natúr fenyő.

"Ezekkel a lógó mellekkel kicsit előnytelen volt ez a szett!" - szétszedték a kommentelők Dobó Ágit

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.