Borzalmas tragédia: holtan találták a világhírű énekes 25 éves lányát

halál halálhír tragédia Chris Daughtry zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves énekes és dalszerző teljesen összetört: félbehagyta turnéját, amikor értesült lánya haláláról.

Az énekes-dalszerző Chris Daughtry elsőszülött lányát, a 25 éves Hannah-t Tennesseeben lévő otthonában, pénteken holtan találták - írta meg elsőként a People magazin cikke alapján a Tények.

A zenész pénteken a New Jersey állambeli Atlantic Cityben lépett volna fel a Dearly Beloved turnéján, de azonnal Nashville-be repült, hogy családjával legyen.

A kiadott közleményben a következőket írták az esettel kapcsolatban:

A zenész teljesen összetört, közösségi oldalán emlékezett meg imádott lányáról. A lány holttestét az orvosszakértők vizsgálják, a rendőrség jelenleg is nyomoz az esettel kapcsolatban. A TMZ információi szerint Hannah halálát emberölés okozta: a lány barátját, Bobby Jollyt őrizetbe vették.

"Még mindig az elmúlt 24 órát dolgozom fel. Teljesen le vagyok törve, és összetört a szívem. Édesanyámat nemrég veszítettem el a rák miatt, de megadatott a lehetőség, hogy elbúcsúzhattam tőle. Drága Hannahtól soha nem tudtunk búcsút venni, és ez egy újabb hatalmas ütés a családunkra. Hannah, szeretlek. Hiányzol. Bárcsak újra a karomban tarthatnálak. Ez nagyon fáj"

-írta a zenész a megható posztban, amiben megköszönte az emberek együttérzését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.