A 41 éves énekes és dalszerző teljesen összetört: félbehagyta turnéját, amikor értesült lánya haláláról.

Az énekes-dalszerző Chris Daughtry elsőszülött lányát, a 25 éves Hannah-t Tennesseeben lévő otthonában, pénteken holtan találták - írta meg elsőként a People  magazin cikke alapján a Tények.

A zenész pénteken a New Jersey állambeli Atlantic Cityben lépett volna fel a Dearly Beloved turnéján, de azonnal Nashville-be repült, hogy családjával legyen.

A kiadott közleményben a következőket írták az esettel kapcsolatban:

„A Daughtry család köszöni a nyilvánosság megértését és együttérzését, és tisztelettel kéri a magánéletük tiszteletben tartását ebben az igen nehéz időszakban. További részleteket egy későbbi időpontban teszünk majd közzé. A tragikus haláleset kivizsgálása még folyamatban van."

A zenész teljesen összetört, közösségi oldalán emlékezett meg imádott lányáról. A lány holttestét az orvosszakértők vizsgálják, a rendőrség jelenleg is nyomoz az esettel kapcsolatban.  A TMZ információi szerint Hannah halálát emberölés okozta: a lány barátját, Bobby Jollyt őrizetbe vették.

 

"Még mindig az elmúlt 24 órát dolgozom fel. Teljesen le vagyok törve, és összetört a szívem. Édesanyámat nemrég veszítettem el a rák miatt, de megadatott a lehetőség, hogy elbúcsúzhattam tőle. Drága Hannahtól soha nem tudtunk búcsút venni, és ez egy újabb hatalmas ütés a családunkra. Hannah, szeretlek. Hiányzol. Bárcsak újra a karomban tarthatnálak. Ez nagyon fáj"

-írta a zenész a megható posztban, amiben megköszönte az emberek együttérzését.