Könnyek és kiborulás a Konyhafőnökben: Tornóczky Anita elsírta magát a feladat miatt

Forrás: RTL Klub -
kiborulás Tornóczky Anita sírás Konyhafőnök VIP erkölcsi dilemma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 15-én indult A Konyhafőnök VIP hatodik évada, amelyben ismét magyar sztárok mutatják meg, hogy mennyire talpraesettek a konyhában. Az első adásban tíz sztár mutatkozott be, közülük fog kikerülni a nyertes.

Tornóczky Anitát nagyon megviselte az egyik feladat, egy bóbitás tyúk, amitől teljesen kiborult. Sírva mondta el, hogy végig attól rettegett, hogy egy egész testet kap, és azzal kell dolgoznia. Ez számára erkölcsi és érzelmi aggályokat is okozott. Könnyek között beszélt arról, hogy úgy látta, a séfek nem gondolják, hogy teljesíteni tudja feladatát.

Erkölcsi aggályaim vannak, meg érzelmi. Láttam rajtuk, hogy nem gondolják, hogy ezt megugrom"

Konyhafőnök VIP: Tornóczky Anita adásban borult ki Forrás: RTL Klub

Ezen a héten indult A Konyhafőnök VIP új évada, amiben Schobert Norbi is a konyhapult mögé áll. A sportember rögtön a műsor elején szembesült azzal, hogy a séfek sokkal többet várnak el tőle. Nem csak az étel minősége, hanem a tálalás is kiemelten fontos, nem lehet csak úgy egymás mellé pakolgatni az összetevőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.