Gibsen Armstrong  a TikTokon osztotta meg a történetét a követőivel, amelyet közel 3 millió alkalommal néztek meg.

A fiatal lány megpróbált megszabadulni egy az arcán éktelenkedő pattanástól. Gibsen megpróbálta kinyomni az arcán lévő pattanást, de ekkor a sárga genny elkezdett kiszivárogni az arcából, aminek eredménye az lett, hogy bedagadt a szeme. A fiatal lány azonnal bement a kórházba, ahol egy héten át vizsgálták, keresték a probléma forrását. Gibsen kanülön keresztül kapta a gyógyszeres kezelést, mire rájöttek arra, hogy egy úgynevezett szuperbaktérium okozta a gondot. 

@.gibsenrenee That time I got MRSA from popping a pimple on my face ♀️ #mrsa#hospital#dontpickatpimples♬ Life Goes On - Oliver Tree

Gibsen ezt az egész esetet dokumentálta, hogy ezzel is felhívja a figyelmet arra, hogy a gyanúsnak tűnő pattanásokat ne mi, hanem a bőrgyógyászunk vegye kezelésbe.

Az orvosi néven ismert MRSA ellenálló az antibiotikumokkal szemben. Ez a"hordozó" akár a nyílt sebbe is bejuthat, fájdalmas bőrfertőzéseket okozva: ide tartoznak a kelések, a tályogok és a cellulitis is. 

Egy szakvélemény arról, hogyan is kell szakszerűen eljárni: Dr. Pimple Popper elárulta, mikor és hogyan szabad kinyomni a pattanást