Folytatódik a TV2 népszerű extrém sport realityje: itt az Exatlon Hungary All Stars

Forrás: Instagram/Exatlon Hungary -
Exatlon Hungary Bajnokok Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi évaddal folytatódik az Exatlon Hungary, hiszen érkezik a Bajnokok és Kihívók harca: az Exatlon Hungary All Star.

Az elmúlt három év során közel 100 versenyző vehetett részt a küzdelmekben a Dominikai Köztársaság pályáin. A legújabb évadban azonban az egykori játékosokból álló csapatok küzdhetnek meg egymással egy mindent eldöntő csatában - írja a Blikk.

Hamarosan ismét kezdetét veszik az őrült küzdelmek. Forrás: Instagram/Exatlon Hungary

Hamarosan új fejezet veszi kezdetét, hiszen jön az Exatlon Hungary rendhagyó negyedik évada, ahol a korábbi évadokban szereplő ikonikus versenyzők mérettetik meg magukat, és alkotják a Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatát. A sokszor embert próbáló feladatokból idén sem lesz hiány, és a rajongók kiélezettebb párharcokra számíthatnak. Az azonban, hogy kik költözhetnek vissza piros és kék színekben a páratlanul szép Karib-térségbe, egy ideig titok marad.

A produkció alkotói kíváncsiak a tévénézők véleményére, így a rajongók a műsor hivatalos felületein mondhatják el, hogy kiket látnának szívesen az All Star csapataiban.

Ez is érdekelhet: Végre pont került a találgatások végére: itt folytatja karrierjét Palik László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.