Ordenáré posztot tett közzé Tóth Andi: "Mi a f*szt fog csinálni mostantól"

Instagram -
szomszéd fúrás kiakadás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit nem a visszafogottságáról ismerjük. Az énekesnő most sem hazudtolta meg magát, komoly bosszút állt.

A fiatal énekesnőt sokáig leginkább botrányai és heves szócsatái miatt ismerték, azonban mára bebizonyította, hogy tulajdonképp bármibe fog, annak rendkívüli lesz az eredménye, van helye a szakmában.

Szókimondó stílusa időnként még mindig előjön. Nem volt ez másképp a minap sem, amikor olyan felvételt tett közzé, amin igazán kikel magából és kőkeményen káromkodik, bár ebben az esetben érthető, hogy miért fakadt ki ennyire.

"Megint a g*cis fúrásra ébredtem. Szóval gondoltam, kipróbálom, mi a f*szt fog csinálni mostantól minden hajnali 4-kor, hogy b*sszam szájba!" - dühöngött Tóth Andi egy Insta Storyban, aminek a hátterében üvölt a zene.

Tóth Andi Instagram

A Dancing with the Stars hamarosan a végéhez ér, már csak egy adás, páronként három-három tánc és kiderül, melyik hazai híresség a táncparkett ördöge! A műsor legnagyobb esélyese a fiatal énekesnő, Tóth Andi, aki a nők közül egyedül maradt versenyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.