A Dancing with the Stars hamarosan a végéhez ér, már csak egy adás, páronként három-három tánc és kiderül, melyik hazai híresség a táncparkett ördöge! A műsor legnagyobb esélyese a fiatal énekesnő, Tóth Andi, aki a nők közül egyedül maradt versenyben.

A múlt szombati elődöntőben két olyan energikus produkcióval álltak színpadra partnerével, Andrei Mangrával, hogy mindkét alkalommal felrobbantották a stúdiót. Először egy quickstepet, majd egy showdance-t láthatott tőlük a közönség, ám a zsűri valamiért szűkmarkú volt a pontozáskor. Andi és Andrei az adás végére az utolsó helyen álltak az ítészek pontjai alapján, a nézők azonban megmentették őket.

„Nem izgultunk, bíztunk a közönségben és ők meghálálták azt az energiát és munkát, amit mi minden produkcióba beletettünk. Azt nem árulhatom el, hogy mivel készülünk a döntőre, de beletesszük a maximumot"mesélte Andi a Life.hu-nak.

Andi úgy érezte magát, mint egy videóklipbenFotó: Hirling Bálint/Life.hu

A tánc nem csak az intim pillanatokról, hanem a show-ról is szól. Ehhez elengedhetetlen, hogy a táncos színészi vénával is rendelkezzen, aki erre fogékony és nyughatatlan, annak szárnyra kelnek a lábai.

„Élveztem, hogy a legutóbbi két táncunk másmilyen volt most, mint az eddigiek. A showdance kicsit talán rám is volt szabva, úgy éreztem magam, mintha egy videóklipben lennék. Szeretem, ha meg tudom mutatni a színészi oldalamat is, szórakoztat, élvezem a játékot. Ha csak táncolni kell, az kicsit megterhelőbb."

"Forrás: hegyesberci instagram"
Nagy Réka: "Mi csak egymással foglalkoztunk Bercivel"
A modell és műsorvezető nem gondolta volna, hogy a szombati lesz az utolsó tánca a műsorban.

Andi energiája és nőiessége lehengerlő, nem véletlen, hogy a latin-amerikai táncok a kedvencei, de szereti a modern, pörgős produkciókat is. Bomba formában van, irigykedve figyelik őt, és mindenki arra kíváncsi, mi lehet a titka.

Mindig igyekeztem odafigyelni az alakomra, sokat sportolok, de a mostani formámat a thai boxnak köszönhetem. Remek stresszlevezetés is, ebben a szakmában mindenképp kell valami, és nekem a jóga nem vált be – mesélte nevetve. „Szerencsére a tánc is jó kardió, ajánlom mindenkinek."

A tánc remek kardió - állítja AndiFotó: Hirling Bálint/Life.hu

Andi egy őstehetség, ebben soha senki sem kételkedett, bármibe fogott, legyen az az éneklés, a színészet vagy most a tánc, hamar bebizonyította, hogy helye van a szakmában. Hamar kellett felnőnie, és 22 évesen érettebb, mint kortársai.

„Minden, amit az elmúlt öt évben megéltem, azok formáltak ilyenné."Nagyon szeretem azt, aki vagyok.