Tóth Andi: „Nagyon szeretem azt, aki vagyok!”

bombaforma interjú Dancing with the Stars Andrei Mangra thai box tánc Tóth Andi és Andrei Mangra Tóth Andi kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars hamarosan a végéhez ér, már csak egy adás, páronként három-három tánc és kiderül, melyik hazai híresség a táncparkett ördöge! A műsor legnagyobb esélyese a fiatal énekesnő, Tóth Andi, aki a nők közül egyedül maradt versenyben.

A múlt szombati elődöntőben két olyan energikus produkcióval álltak színpadra partnerével, Andrei Mangrával, hogy mindkét alkalommal felrobbantották a stúdiót. Először egy quickstepet, majd egy showdance-t láthatott tőlük a közönség, ám a zsűri valamiért szűkmarkú volt a pontozáskor. Andi és Andrei az adás végére az utolsó helyen álltak az ítészek pontjai alapján, a nézők azonban megmentették őket.

„Nem izgultunk, bíztunk a közönségben és ők meghálálták azt az energiát és munkát, amit mi minden produkcióba beletettünk. Azt nem árulhatom el, hogy mivel készülünk a döntőre, de beletesszük a maximumot"mesélte Andi a Life.hu-nak.

Andi úgy érezte magát, mint egy videóklipben Fotó: Hirling Bálint/Life.hu

A tánc nem csak az intim pillanatokról, hanem a show-ról is szól. Ehhez elengedhetetlen, hogy a táncos színészi vénával is rendelkezzen, aki erre fogékony és nyughatatlan, annak szárnyra kelnek a lábai.

„Élveztem, hogy a legutóbbi két táncunk másmilyen volt most, mint az eddigiek. A showdance kicsit talán rám is volt szabva, úgy éreztem magam, mintha egy videóklipben lennék. Szeretem, ha meg tudom mutatni a színészi oldalamat is, szórakoztat, élvezem a játékot. Ha csak táncolni kell, az kicsit megterhelőbb."

Andi energiája és nőiessége lehengerlő, nem véletlen, hogy a latin-amerikai táncok a kedvencei, de szereti a modern, pörgős produkciókat is. Bomba formában van, irigykedve figyelik őt, és mindenki arra kíváncsi, mi lehet a titka.

Mindig igyekeztem odafigyelni az alakomra, sokat sportolok, de a mostani formámat a thai boxnak köszönhetem. Remek stresszlevezetés is, ebben a szakmában mindenképp kell valami, és nekem a jóga nem vált be

„Szerencsére a tánc is jó kardió, ajánlom mindenkinek."

A tánc remek kardió - állítja Andi Fotó: Hirling Bálint/Life.hu

Andi egy őstehetség, ebben soha senki sem kételkedett, bármibe fogott, legyen az az éneklés, a színészet vagy most a tánc, hamar bebizonyította, hogy helye van a szakmában. Hamar kellett felnőnie, és 22 évesen érettebb, mint kortársai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.