A TV2 Hal a tortán műsorának harmadik hetén Suzy, Bódi Csabi, Völgyi Zsuzsi, Delhusa Gjon és Megyeri Csilla igyekeztek elvarázsolni egymást különféle ételkompozíciókkal. Nem mindenkinek sikerült, Csilla főétele konkrétan nem készült el. 

A hét utolsó napján Megyeri Csilla látta (volna) vendégül a társaságot. Már az ételválasztása is furcsa volt, ugyanis az előző napokban kiderült, hogy többen nem szeretik a csapatból a halat, ő mégis abból szeretett volna ételt készíteni. 

Sajnos (vagy szerencsére) ez nem jött össze, a hal fagyasztott volt, Csilla pedig azt állította, nem tudta kiolvasztani azt, így lángost hozatott a vendégeinek. A többiek értetlenül álltak a magyarázata előtt.  Egyrészt elmondta, azért nem iparkodott jobban a hallal, mert tudta, hogy se Suzy, se Csabi nem szereti, másrészt azzal mentette ki magát, hogy fagyos volt a hal, így idő híján nem sütötte ki. 

Völgyi Zsuzsi így kommentálta:  "De sminkelni volt időd!"

Csilla később sírva is fakadt, elmondta, nagyon szeretett volna jót alkotni, de sajnos nem jött össze. 

Bódi Csabinak amúgy nem ez volt a legrosszabb estéje, egy korábbi alkalommal konkrétan rosszul lett a kóstolt ételtől. A műsor első hetén pedig Ambrus Attila akadt ki a többiek viselkedésétől.