Ilyen talán még sosem történt a Hal a tortán műsorában: a vendégek alig hittek a szemüknek

Hal a tortán Megyeri Csilla Völgyi Zsuzsi hal Delhusa Gjon Suzy Bódi Csabi főétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Hal a tortán műsorának harmadik hetén Suzy, Bódi Csabi, Völgyi Zsuzsi, Delhusa Gjon és Megyeri Csilla igyekeztek elvarázsolni egymást különféle ételkompozíciókkal. Nem mindenkinek sikerült, Csilla főétele konkrétan nem készült el. 

A hét utolsó napján Megyeri Csilla látta (volna) vendégül a társaságot. Már az ételválasztása is furcsa volt, ugyanis az előző napokban kiderült, hogy többen nem szeretik a csapatból a halat, ő mégis abból szeretett volna ételt készíteni.

Sajnos (vagy szerencsére) ez nem jött össze, a hal fagyasztott volt, Csilla pedig azt állította, nem tudta kiolvasztani azt, így lángost hozatott a vendégeinek. A többiek értetlenül álltak a magyarázata előtt. Egyrészt elmondta, azért nem iparkodott jobban a hallal, mert tudta, hogy se Suzy, se Csabi nem szereti, másrészt azzal mentette ki magát, hogy fagyos volt a hal, így idő híján nem sütötte ki.

Völgyi Zsuzsi így kommentálta: "De sminkelni volt időd!"

Csilla később sírva is fakadt, elmondta, nagyon szeretett volna jót alkotni, de sajnos nem jött össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.