Megszületett a Dawson és a haverok főszereplőjének hatodik gyermeke

Születés szülés család gyermekáldás James Van Der Beek Dawson és a haverok gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat gyermekes apuka lett James Van Der Beek, akit annak idején a Dawson és a haverok című sorozatból ismert meg a világ.

Hétfőn jelentette be James Van Der Beek, a Dawson és a haverok egyik főszereplője, hogy megérkezett a család legfiatalabb tagja. Felesége ezúttal egy kisfiúnak adott életet, aki a Jeremiah Van Der Beek nevet kapta. A szülők egyébként Reminek szólítják a legifjabb családtagot.

Remi Joshua, Gwendolyn, Emilia, Annabel és Olivia mellé érkezett, és a legidősebb gyermek is csak tizenegy éves. Az újszülött igazi szivárványbaba, ugyanis a színész feleségének két vetélése is volt a teherbeesése előtt. James felesége természetes úton hozta világra a hatodik gyeremekét.

Így néznek ki ma a 90-es évek szívtiprói: fotókhttps://www.life.hu/hirek/20190319-igy-neznek-ki-ma-a-90es-evek-szivtiproi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.