Rosszul lett a forgatáson magyar műsorvezető: "Nem bírta a gyomrom"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Henry Kettner motorsport limit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo Sport LIMIT című műsorának egyik műsorvezetője, Henry Kettner számára minden epizód forgatása emlékezetes marad, de elmondása szerint voltak olyan részek, amelyek kifejezetten igénybe vették a szervezetét.

Betegen adott interjút az Origónak Henry Kettner. Az utolsó napon pólóban és rövidnadrágban strandröplabdázott egy 9 fokos sátorban. Ennek ellenére nem ez a forgatás viselte meg legjobban: Keszthelyi Vivien mellől ki kellett szállnia, mert nem bírta a gyomra a rövid féktávot.

"Számomra a legdurvább az volt, amire azt gondoltam, hogy a legkönnyebb és a legjobb lesz. Imádom a sebességet, odavagyok a versenyautókért és a motorsportért, de amikor Keszthelyi Vivien mellett megtapasztaltam, hogy milyen is a rövid féktáv, azt nem bírta a gyomrom. A tempóval nem volt gondom, de kétszázról harmincra lassulni tizedmásodpercek alatt, az alaposan próbára tett, úgyhogy egy kör után ki kellett szállnom" - mondta a lapnak Henry.

Henry Kettner, Keszthelyi Vivien és Kempf Zozo a LIMIT forgatásán Fotó: Polyák Attila - Origo

A tejes interjút Henry Kettnerrel itt olvashatod el, bőven volt része kalandban a forgatások alatt.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.