"Kezdem feladni a reményt, hogy még életben van" - több mint tíz éve tűnt el Kati édesanyja

Forrás: Shutterstock -
Szilasi Katalin gyilkosság eltűnés gyanú remény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány reméli, édesanyja élve előkerül.

Szilasi Katalin már több mint tíz éve eltűnt, de lánya azóta sem adja fel a reményt, és abban bízik, hogy egyszer újra viszontlátja édesanyját. Török Józsefné, születési nevén Szilasi Katalin 2010-ben tűnt el nyomtalanul, hollétét azóta is homály fedi. Lánya, Kati azóta keresi édesanyját.

Szilasi Katalin már több mint tíz éve eltűnt, de lánya azóta sem adja fel a reményt (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

„Néhány éve sikerült találkoznom ezzel a férfival. Ő azt mondta nekem, hogy még 2010-ben Törökszentmiklósra ment anyámmal, de ott összevesztek, ezért otthagyta őt és azóta sem látta. Elég gyanús volt nekem a történet: szóltam a rendőröknek, hogy nyomozzanak utána, de végül nem találtak semmit. Már több mint 10 éve nem láttam az édesanyámat és már kezdem feladni a reményt, hogy még életben van. Akárhányszor azt látom a hírekben, hogy találtak valahol egy holttestet, attól félek, hogy anyu lesz az"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.