Dobó Kata december 9-én moziba kerülő családi mesefilmjének a címe, az El a kezekkel a Papámtól!  A produkció hamarosan debütál a MEGAFILM gyártásában, melynek rendezője és szereplői beálltak a Cipősdoboz Kampányt népszerűsítő "dobozolók" sorába. 

Immáron 18 éve,  hogy a Baptista Szeretetszolgálat országos Cipősdoboz Akciója segíti a hátrányos helyzetű gyermekeket a karácsonyi ajándékdobozok gyűjtésével és a gyermekekhez való eljuttatásával, hogy szebb, boldogabb karácsonyt varázsoljanak a számukra. Ezeknek a gyerekeknek nem sok boldog pillanatban volt részük, és a karácsony egy olyan ünnep, amivel egy kis fényt csempészhetünk a mindennapjaikba. Ebben próbál meg segíteni a MEGAFILM produkció, az El a kezekkel a Papámtól! című családi mozifilm főszereplőinek különleges ruháival, az elismert jelmeztervező, Bárdosi Ibolya munkáival - írja a Bors. 

Megvásárolható a Csobot Adél által viselt menyasszonyi ruha is, ami Eszter karakteréhez fűződik.

"Ezt a ruhát a 60-as évek rövid menyasszonyi ruhái ihlették, a kézzel ráapplikált rengeteg apró virág Eszter nőiességét hangsúlyozza" - nyilatkozta Bárdosi Ibolya.

Elvihető még a Pálmai Anna színművésznő,  az ármányos és ízig-vérig elszánt Viola szerepében viselt különleges ruhaköltemény is. 

„Viola sziluettjét az 50-es évek ruhái ihlették, modern elemekkel ötvözve. Az ő esetében kontrasztos anyagokat és színeket használtam, hegyes-szurkálódós karaktere a ruhái formavilágában is visszaköszön."

Te is licitálhatsz ITT a ruhákra november 29 és december 31 között. Nemcsak egy kivételes és páratlan gyűjtői darabbal gazdagodhat a kollekciód, de a több tucat kisgyereknek is szebbé varázsolhatod az ünnepeit. Az aukció teljes bevételét a Baptista Szeretetszolgálat kapja.

Az ünnepek közeledtével: Jótékonysági céllal borítja karácsonyi fényekbe otthonát egy idős házaspár - Galéria

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!