Komoly döntést hozott II. Erzsébet: ezt tiltotta meg a királyi családnak a békés karácsony érdekében

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool -
karácsony béke királyi család sztárok II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynő fontos döntést volt kénytelen meghozni annak érdekében, hogy nyugodtan ünnepelhesse a királyi család a karácsonyt.

A karácsony igen fontos időszak a brit királyi család számára. Valószínűleg ezért döntött úgy II. Erzsébet, hogy a béke és nuygalom megőrzése érdekében új korlátozásokat vezet be. A tiltás elsőre furcsának tűnhet: nem játszhatnak Monopoly-t a családtagok.

Erre a szabályra évekkel ezelőtt azért volt szükség, mivel az ártatlannak tűnő játék korábban rendkívül elvadult, és váratlan indulatokat szabadított el a családtagok kompetitív, túlságosan versengő mivolta miatt - írja a Daily Star.

A királyi család karácsonyi hagyományai egyébként rendkívül erősek, a család szinte minden évben ugyanúgy ünnepel, radásul 1988 óta ugyanott, Norfolkban.

II. Erzsébet brit királynő Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.