A népszerű színész-énekes filmbe illő jelenetet képzelt el, amikor kitalálta, hogyan kéri meg kedvese, Bata Éva kezét. A pandémia azonban közbeszólt és változtatnia kellett. Ez vezetett végül a káoszhoz.

Zoli úgy tervezte, hogy sétarepülés közben kéri meg Éva kezét, méghozzá úgy, hogy a nagy kérdést a földre írták volna ki. A tervet végül a vírus miatt sutba kellett dobnia, így vacsora közben térdelt a szintén színésznő párja elé. A lánykérés részleteiről a LifeTV reggeli műsorában mesélt.

Forrás: sajtoszoba.tv

"Megpróbáltam a konyhai tudásommal lenyűgözni, a végén azonban jött a klasszik remegő kéz... Évi visszamenőleg mesélte, hogy azt látta, valami nem okés, azt hitte, rossz a hús és rosszul vagyok. Nagyon izgultam, aztán mikor elkezdtem előszedni a dolgot, mintha fogalmazásgátlót vettem volna be. Teljes káosz volt a dolog. Egy ember volt, aki nálam jobban összeomlott, az a Vica, aki örömében bőgni kezdett.

Én szemét módon elővettem a telefonomat és levideóztam

– emlékezett vissza a lánykérésre Zoli.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!