Anyagi gondokkal küzd Erdei Zsolt - Megrendítő vallomást tett a sportoló

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
megrendítő vallomás Erdei Zsolt anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori világbajnok profi ökölvívó, Erdei Zsolt a tőle megszokott őszinteséggel beszélt a nehézségeiről: arról, hogy anyagi gondokkal küzd.

Madár lesz az Összezárva Hajdú Péterrel ma esti vendége a Life TV-n. A sportember megdöbbentő őszinteséggel vallott arról, hogy hiába indult jól a karrierje, és halmozta a sikereket, most mégis anyagi gondokkal küzd.

Profi pályafutása során rengeteget keresett a meccseknek köszönhetően. A legtöbb pénzt a tizedik címvédő mérkőzése után kapta 2007-ben. A műsorban felidézi, hogy akkor 264 millió forintot bokszolt össze, amiből azonban levonták a menedzseri jutalékot és az adót is, így nem kapta meg a teljes jutalmat.

Tabuk nélkül mesélt a nehézségeiről Erdei Zsolt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Erdei Zsolt már visszavonult, és az utánpótlásra fókuszál, ám saját akadémiájából, a Madárfészekből nem tudja maradéktalanul eltartani a családját:

Elképzelhető, hogy nemsokára újra a ringben látjuk majd Madárt, ugyanis kapott egy ajánlatot, amit komolyan fontolóra is vesz – idézi a Bors.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.