Az egykori világbajnok profi ökölvívó, Erdei Zsolt a tőle megszokott őszinteséggel beszélt a nehézségeiről: arról, hogy anyagi gondokkal küzd.

Madár lesz az Összezárva Hajdú Péterrel ma esti vendége a Life TV-n. A sportember megdöbbentő őszinteséggel vallott arról, hogy hiába indult jól a karrierje, és halmozta a sikereket, most mégis anyagi gondokkal küzd.

Profi pályafutása során rengeteget keresett a meccseknek köszönhetően. A legtöbb pénzt a tizedik címvédő mérkőzése után kapta 2007-ben. A műsorban felidézi, hogy akkor 264 millió forintot bokszolt össze, amiből azonban levonták a menedzseri jutalékot és az adót is, így nem kapta meg a teljes jutalmat.

Tabuk nélkül mesélt a nehézségeiről Erdei ZsoltFotó: Csudai Sándor - Origo

Erdei Zsolt már visszavonult, és az utánpótlásra fókuszál, ám saját akadémiájából, a Madárfészekből nem tudja maradéktalanul eltartani a családját:

Azért csinálom, mert szeretem, de az nem elég, mert mégiscsak ott van egy nagy ház, három gyerek és két autó.

Elképzelhető, hogy nemsokára újra a ringben látjuk majd Madárt, ugyanis kapott egy ajánlatot, amit komolyan fontolóra is vesz – idézi a Bors.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!