"Életmentő műtétet kellett végrehajtani" - Erdei Zsolt nagyon izgult koraszülött kislányáért

Forrás: MTVA/Zih Zsolt -
műtét koraszülött Erdei Zsolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt a koraszülöttek világnapja alkamából idézte fel azokat a rettenetes napokat, amiket megéltek, miután gyerekeik idő előtt jöttek a világra. 

Erdei Zsolt gyerekei ma már jó egészségnek örvendenek, de amikor megszülettek, nagyon kellett izgulni értük, hiszen idő előtt jöttek a világra.

Erdei Zsolt és felesége, Réka Forrás: MTVA/Zih Zsolt

"Gréti esetében életmentő műtétet kellett végrehajtani, a 27.hétre érkezett 920 grammal. Mikor megláttam az inkubátorban, majdnem szívinfarktust kaptam. A gépek hangja, ahogy a kis testéből kilógtak a csövek... Szörnyű volt így látni. 63 napot töltött a kórházban, ahol mindvégig mellette voltunk. Amikor már lehetőség volt rá, fogtuk a kis kezét, beszéltünk hozzá, sőt még énekeltem is neki. Biztos vagyok benne, hogy érezte, hogy ott vagyunk vele. Vilmos a 29. hétre született meg, 1480 grammal. hat hét után hagyhattuk el vele a kórházat. Hosszú út volt, mire magunk mögött hagyhattuk ezt az egészet, de szerencsére végül minden jóra fordult. Stramm gyerek lett mindkettőből" - árulta el Erdei Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.