Erdei Zsolt a koraszülöttek világnapja alkamából idézte fel azokat a rettenetes napokat, amiket megéltek, miután gyerekeik idő előtt jöttek a világra. 

Erdei Zsolt gyerekei ma már jó egészségnek örvendenek, de amikor megszülettek, nagyon kellett izgulni értük, hiszen idő előtt jöttek a világra. 

Erdei Zsolt és felesége, RékaForrás: MTVA/Zih Zsolt

"Természetes, hogy a szülő aggódik, amikor tudja, hogy gyermek érkezik a családba. Ugyanúgy aggódtam az anyukáért, ahogy a gyerekek egészségéért. Ilyenkor semmi másrna nem tud gondolni az ember csak arra, hogy mindenki rendben legyen és ne lépjen fel komplikáció. Sajnos, nálunk ez nem így volt" - mondta a Sláger FM-en Erdei Zsolt. 

"Gréti esetében életmentő műtétet kellett végrehajtani, a 27.hétre érkezett 920 grammal. Mikor megláttam az inkubátorban, majdnem szívinfarktust kaptam. A gépek hangja, ahogy a kis testéből kilógtak a csövek... Szörnyű volt így látni. 63 napot töltött a kórházban, ahol mindvégig mellette voltunk. Amikor már lehetőség volt rá, fogtuk a kis kezét, beszéltünk hozzá, sőt még énekeltem is neki. Biztos vagyok benne, hogy érezte, hogy ott vagyunk vele. Vilmos a 29. hétre született meg, 1480 grammal. hat hét után hagyhattuk el vele a kórházat. Hosszú út volt, mire magunk mögött hagyhattuk ezt az egészet, de szerencsére végül minden jóra fordult. Stramm gyerek lett mindkettőből" - árulta el Erdei Zsolt.