Szulák Andrea lánya anyaság terhesség lombik Szulák Andrea gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea régóta vágyott arra, hogy anya lehessen. Már elgondolkodott az örökbefogadáson is, mikor 43 évesen megfogant a lánya, Rozi. 

Szulák Andrea régóta vágyott arra, hogy édesanyává váljon, ám ez sokáig nem adatott meg neki. Ekkor komolyan elgondolkodott az örökbefogadáson, ám 43 éves korában kislánya, Rozina megfogant. Az anyaság első időszakára úgy gondol vissza, hogy egészséges és vidám kismama volt, sőt a terhessége alatt nem is hízott meg.

"Nagyon keserűen, nagy fájdalmakkal, de elengedtem. Úgy fordítottam a teli poharat, hogy majd örökbe fogadok néhány gyereket" - mesélte az énekesnő.

Semmi másra nem gondolunk, csak arra, hogy nekem megadatott az, hogy édesanya lehettem. Egy gyönyörű, egészséges gyermekem született teljesen természetes, spontán módon. Ő nem lombikbaba" - idézi Andreát a Bors.

Fotó: M. Schmidt János/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.