A játék alatt már most többen állítják, hogy lesz, akinek nehezére esik majd őszintének lenni. 

A Nagy Ő hétfői adásában izgalmas kihívás elé állítják a lányokat, ahol a személyiségük kerül előtérbe. Kérdésekre kell válaszolniuk, és Tóth Dávidnak természetesen nagyon fontos, hogy mindenre őszintén válaszoljanak. Hogy mégse legyen annyira könnyű a feladat, a lányok hangját eltorzítják, a három legszimpatikusabb pedig romantikus randevút nyer Dáviddal.

Dávid azonban attól tart, hogy van olyan lány, aki csak megjátssza magát: "Amikor a menyasszonyommal szakítottunk, az nekem egy hatalmas csalódás volt, és utána évekig nem tudtam megbízni senkiben".

Tóth DávidForrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

Egyre több játékos állítja, hogy a lányok között vannak olyanok, akik valódi célja nem az, hogy elnyerjék a kajakos szívét. Szatmári Fanni Stohl András kérdésére elmondta, hogy szerinte nem minden lány játszik tisztességesen:

"Abszolút nem! Én azt gondolom, hogy nem mindenki őszintén miatta van itt, hanem inkább azért, ami vele jár. Ez az igazság, mit kerteljünk... Szerintem nagyon sok olyan lány van itt, aki nem igazán őszinte. Nem őszinte a mosolya, a viselkedése, nem azért van itt, hogy Dávidot megismerje."