Elcsattant az első csók A Nagy Ő-ben: ő az a lány, aki idő előtt kapott rózsát

csók első csók TV2 Tóth Dávid A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fordulat történt A Nagy Ő műsorában: volt egy lány, aki a többiek előtt kapta meg a rózsát, és így már a rózsaceremónia előtt biztosított volt a továbbjutása.

Dávidhoz különösen közel került egy lány A Nagy Ő tegnapi adásában. Privát randija volt Evelinnel, és Dávid már itt átadta neki a rózsát.

"A mai rózsaceremónián te rózsával kezdesz. Ott lesz a kezedben" - mondta Dávid Evelinnek, majd elcsattant az első csók is a műsorban.

Dávidnak a tegnapi napon is el kellett búcsúznia négy lánytól. Az utolsó rózsát nagy meglepetésre Rebeka kapta, akiről a többiek azt állították, hogy nem Dávid miatt érkezett a műsorba.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.