Rúzsa Magdi egy interjúban arról beszélt, hogy tavaly nagyon mélypontra került, Isten viszont ott volt vele és felemelte. Erről szól legújabb dala, a Domine, melynek videóklipje decemberben jelent meg. 

A Domine című dalt egy nehéz időszak ihlette. Rúzsa Magdi tavaly teljesen összeomlott a rá nehezedő nyomás és a hatalmas hajtás miatt. Interjúról interjúra rohant, miközben vihar tombolt a lelkében. 

Egy kerekasztal-beszélgetésen ültem, de szinte nem is hallottam a kérdéseket, elmosódott minden. Úton hazafelé az autóban potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ. ... Otthon a férjem várt az ajtóban, és ott, akkor, a négy fal között összezuhanhattam. Már csak egy ember voltam a kezei között, akinek rettenetesen fáj a szíve. Nem tudom, mások hogy vannak ezzel, de nekem napok kellenek, mire fény jut abba sötét gödörbe, amibe betaszigált az élet"

- írta Magdi Instagram-oldalán. Szerencsére Isten a segítségére sietett és másnap megszületett a Domine című dal is, mely örökké azt fogja szimbolizálni az énekesnő számára, hogy Isten ott van vele jóban-rosszban, és nyugodtan rábízhatja az életét.

Rúzsa Magdi azóta kivirult, ugyanis szeptemberben robbant a hír, hogy hármasikrekkel várandós. Az énekesnőnek azóta egyre nagyobb a pocakja, lassan már a lábfejét is alig látja.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!