Gáspár Bea császármetszés A Gáspár-család Gáspár Bea drámai vallomása
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Beát és családját az egész ország ismeri, köszönhetően az életüket bemutató tévéműsoroknak. A képernyőn keresztül úgy tűnt, hogy nagyobb zökkenők nélkül jutottak eddig előre az életben. Bea azonban olyan dolgokról rántotta le a leplet, amikről eddig senkinek sem mesélt nyilvánosan.

Bea lesz a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel péntek esti vendége, és már az ízelítőben sor kerül a drámai vallomásra. Kiderült ugyanis, hogy a Gáspár-család nagyobbik lánya, Evelin majdnem életét vesztette a születésekor.

"Evelin nem arra az időpontra volt kiírva, mint amikor végül megszületett, még lett volna két vagy három hét. Az volt a baj, hogy nem mozgott, ezért az anyósom bevitt a kórházba. Ott derült ki, hogy már zöld a magzatvíz, és hogy a köldökzsinór a nyaka köré csavarodott. Azonnal megcsászároztak."

– mondta Bea a műsor előzetesében.

Evelin csodával határos módon maradt életben Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Amikor Beát bevitték a kórházba még nem volt mobiltelefon, sőt vezetékes készülékük sem volt, ezért sehogy sem tudta értesíteni Győzőt. "Pánikoltam, mert nem volt szívhang, ezért azonnal császároztak. Később elmondtuk Győzpnek, mi történt, és gyakorlatilag sokkot kapott" – idézte fel a pokoli nap eseményeit Bea.

Nem ez volt azonban az egyetlen nehézség, amivel Győzikének és feleségének meg kellett küzdenie. Bea már nyolchetes terhes volt Virággal, amikor a kislány ikertestvérét elvesztették az anyaméhben. Győző a két lány után nagyon szeretett volna még egy gyereket, vágyott egy fiúra, Bea azonban kategorikusan elzárkózott ettől.

"Most itt vagyunk ketten ebben a nagy házban, a lányok kirepültek, és sokszor érzem, hogy nem jó ez így. Megbántam, hogy nem vállaltam még egy gyereket, de most már, negyvenhét évesen késő..." – mesélte a Blikknek Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.