Kórházba került Gelencsér Timi: "Az ellenségemnek nem kívánom az elmúlt 12 órát"

Forrás: Polyák Attila -
mandulaműtét műtét Gelencsér Tímea Gelencsér Timi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi már athéni útja során bejelentette a rajongóinak, hogy műtétre készül. A műtétre végül csütörtökön 11 órakor került sor, Timi a kórházi ágyáról adott hírt magáról. 

Gelencsér Timinek sokszor begyulladt a mandulája, a szervezetében lévő állandó gyulladás miatt pedig a haja is hullani kezdett, így elhatározta, hogy kiveteti a manduláját. Bár nagyon félt a műtéttől, nem akarta a jövő évre halasztani, így csütörtökön 11 órakor került sor a beavatkozásra - írja a Tények.hu.

Eljött a nagy nap, a műtétem napja. Nekem ez egy óriási lépés, hogy erre rászántam magam, mert mindentől rettegek, ami orvosi dolog, ami kórház, ami vér, ami a tű, vágás. De hát ezen túl kell esnem, úgyhogy már itt vagyok a kórházban"

- mondta Timi Instagram-sztorijában. Azt is elárulta, hogy egy éjszakát fog a kórházban tölteni és egy Youtube videót is közzé fog tenni a műtéttel kapcsolatos teljes procedúráról.

Szerencsére a műtét jól sikerült, de Timit egyelőre megviselik a mellékhatások:

- írta Instagram-oldalán.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.