Farm VIP: Buzás Dóri őszintén elmondta, miért akadt akadt ki Singh Viki döntésén

Tv2 -
Singh Viki Farm VIP párbaj Buzás Dorottya kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP szerdai epizódjában a legtöbb útilaput Singh Viki kapta, ő pedig Buzás Dórit hívta ki párbajra, aki az erő párbajnemet választotta és pillanatok alatt győzött.

Mindenkit meglepett Singh Viki döntése, amikor a nála erősebb Buzás Dórit hívta ki párbajra. Viki azzal indokolta a döntését, hogy szeretne önmaga lenni és nem akar csak azért gyengébb játékost kihívni, hogy győzedelmeskedjen. Mivel Dórira rakta az útilaput, ezért úgy érezte, úgy fair, ha őt hívja ki párbajra, még akkor is, ha szinte előre elrendeltett a végkimenetel. Döntését többen nem értették, Dóri pedig elsírta magát. Később Instagram-oldalán írta le részletesen, mi bántotta a leginkább - írja a Liner.

Farm VIP: senki sem értette Singh Viki döntését. Tv2

"Elsősorban nem ért váratlanul, másrészről pedig, amiatt érintett érzékenyen, amivel Viki indokolta. Emiatt volt rossz érzés, hogy úgy kell küzdenem vele, hogy úgy mondva, előre elrendeltetett a végkimenetel. ... Ahogy a háttérműsorban is elmondta, egyszer már voltam hasonló helyzetben, ahol szintén az erős/ügyességemmel kellett úgy küzdenem, hogy egy gyengébb játékost papírforma szerint legyőzni, és tudva magamban, hogy ez elméletileg egy könnyű végkimenetelnek kell lennie, vagy épp az elvárás? (nem a mostani helyzetben). ... Ez akkor ott rosszul hatott rám, ismeretlen volt. Így most eszembe jutottak az érzések, hogy ott mi volt a cél, és itt mi az. Hiszem, hogy az élet mindig visszaadja azt, amiben fejlődni kell, vagy csak egy visszaigazolást ad, hogy megtanultuk-e, amit kellett. ... Ez a párbaj számomra ezt jelentette! Az élethelyzetért, úgy mondva, hálás vagyok. Vikire ott se és itthon sem haragszom. Csak a sportolói vér, ami bennem van, nem tud azonosulni a Viki versenyhelyzetben lévő vérmérsékletével"

- írta Dóri, aki a csütörtöki játék alatt rosszul lett, ezért kórházba kellett szállítani.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.