Teljesül Kóbor János végakarata: itt vesznek tőle végső búcsút

Forrás: Facebook/Omega -
Kóbor János gyász hamvasztás Balaton búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János családja megkapta a szükséges engedélyt, amellyel teljesíteni tudják az Omega frontemberének utolsó kívánságát. Azt szerette volna, hogy halála után a Balatonba szórják a hamvait.

Kóbor Jánost foglalkoztatta a halál gondolata, de nem rettegett tőle. Azt azonban pontosan tudta, hogyan szeretne elmenni, és azt is, miként vegyenek tőle búcsút.

"Sok barátomat, zenésztársamat veszítettem el az elmúlt időszakban, így a temetésükről hazatérve, akaratlanul is elgondolkodtam azon, hogy én milyet szeretnék. Ha lehet választani, hamvasztást kérek, majd fel egy helikopterre és be a Balaton közepébe. Persze ehhez nyáron kell meghalni, különben a jégre szórják az embert"

- viccelődött a pandémia elején a legendás zenész.

A család szerette volna tiszteletben tartani Kóbor végakaratát, ezért megtették a szükséges lépéseket. Az erre vonatkozó engedélykérés pozitív elbírálást kapott.

A pontos időpont egyelőre nincs meg, ám az biztos, hogy szük családi, baráti körben lesz a szertartás - írja a Bors.

Bár a hamvak szórása szűk körben történik, december 17-én a Szent István Bazilikában szentmisét mondanak Meckyért, amelyre szeretettel várják a rajongókat. A szertartást a televízió is közvetíteni fogja.

Kóbor János (1943-2021) Forrás: Facebook/Omega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.