Tizenkét éve tűnt el a képernyőről Pokrivtsák Mónika: így él most ez egykori tévés

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
tévés műsorvezető Pokrivtsák Mónika kereskedelmi csatorna eltűnés műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokrivtsák Mónika több mint tíz évvel ezelőtt tűnt el az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna képernyőjéről. Az egykori sztár a Palikék világa by Manná-ban vendégeskedett, és elmesélte, hogy él mostanában.

Az RTL Klub egykori sztárjáról keveset lehetett hallani az elmúlt években. A Floridában élő Mónika bevallotta, hogy férje kellően jómódú ahhoz, hogy háztartásbeli maradjon, ám arra ő nem lenne képes, így stewardessként dolgozik.

Az elmúlt két és fél évben hétszer műtötték a bokáját, most viszont úgy fest, többet végre nem kell kés alá feküdnie.

Pokrivtsák Mónika 12 évvel ezelőtt tűnt el az RTL Klub képernyőjéről. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Volt egy hely, beadtam a jelentkezésemet egy hírcsatornához, de az utolsó percben visszamondtam, mert nem tetszett, amikor behívtak a próbafelvételre. A hozzáállás, az érdektelenség, hogy teljesen mindegy, hogy ki vagy, nem érdekelte őket. Azt gondoltam, hogy ennél már az RTL is 1997-ben profibb volt "

– jelentette ki Pokrivtsák, aki azt is elárulta, nagyon ritkán látogat haza a családjához. Idén szeptemberben csupán öt napot töltött Magyarországon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.