Nagy titokra derült fény: Diana hercegnő elképesztő ajánlatot utasított vissza halála előtt

Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham -
Diana Kevin Costner Több mint testőr filmszerep Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő komoly hollywoodi karrierre mondott nemet - nem sokkal a halála előtt.

Christopher Anderson, a brit királyi család egyik szakértője azt állítja, hogy Diana egy csillogó, álomgyári karrierre mondott nemet, ráadásul nem sokkal a halála előtt - írja az Express című bulvárlap. Diana korábban komolyan elgondolkozott azon, hogy hollywoodi babérokra tör.

Mint kiderült, nem is akárki, hanem egyenesen Kevin Costner kereste fel Dianát, hogy 10 millió dollárért vállaljon szerepet a Több mint testőr című film folytatásában. Diana azonban visszautasított az ajánlatot.

Kevin Costner a People magazinnak nyilatkozva elmondta, a film kapcsán beszélt a walesi hercegnővel, aki azt szerette volna megtudni, hogy lesz-e a filmben csókjelenet.

Diana walesi hercegné Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.