Kammerer Zoltánnak két gyermeke van két anyától, de az igazit még nem találta meg

sportoló vallomás Kammerer Zoltán sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem él a gyerekeivel, nagyon jó kapcsolatban van velük, állítja Kammerer Zoltán háromszoros olimipiai- és világbajnok kajakozó, aki azt is elárulta, hogy bár két gyermeke van két anyától, eddig még nem sikerült eljutnia a házasságig.

A sportoló, akit hétköznapokon a Farm VIP egyik versenyzőjeként láthatnak a nézők, még nem adta fel a reményt, hogy egyszer neki is összejön a házasság.

Forrás: TV2

A Meglepetésnek mondta el, hogy bár két különböző anyától született a két gyermeke, ráadásul mindkettejüktől külön él, azért bensőséges kapcsolatot ápol velük.

„A fiam 20 éves, a lányom 7. Gergő a tökéletes ellentétem. Csöndes, zárkózott srác, nem lehet kihozni a sodrából. Anna viszont cserfes, makacs és hihetetlenül kitartó. Ez utóbbi tulajdonságában rám ütött" - mesélte el, hozzátéve, hogy nem gondolja, hogy bármelyikükből élsportoló válna, de ezt nem is bánja, mert bár a felszín csodálatos, az eredmények mögött kőkemény munka van.

„Az emberek rendszerint csak azt látják, hogy izmosak, napbarnítottak vagyunk, és egész nap a természetben, a vízparton töltjük az időnket. A valóság azonban az, hogy rendszeresen hajnalban kelünk, a téli hónapokban akár mínusz 10 fokban is edzünk" – valott Kammerer a kajakozók hétköznapjairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.