"Majd amikor vége lesz Zsófival" - durván beleálltak a kommentelők Shane Tusupba

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Szabó Zsófi jóslás Shane Tusup szakítás kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már most Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmének végét jósolják a rajongók. Shane egyik posztja komoly lavinát indított el az Instagramon. 

Szabó Zsófi és Shane Tusup párkapcsolata hónapokon keresztül titok volt, majd december elején a nyilvánosság előtt is felvállalták szerelmüket. A köztük lévő kapcsolat komolyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Shane nemrég bemutatta Zsófit az édesanyjának.

A pár nem is lehetne boldogabb, néhányan mégis már most párkapcsolatuk végét jósolják. Shane rá is játszik erre, miután időnként olyan félreérthető bejegyzéseket posztol, amikkel igazi lavinát indít el a lelkes kommentelők között:

"Soha nem veszítek. Vagy nyerek, vagy tanulok" - írta egy posztjához.

A hozzászólók egy része azonban nem csak az üzenet pozitív jellegét vélték felfedezni:

"Majd mikor vége lesz Zsófival, akkor nyersz? Vagy akkor is tanulsz? Melyiket vágyod?" - kérdezte valaki a kommentszekcióban.

Egy másik kommentelő viszont rögtön Shane védelmére kelt:

"Most kezdődött, miért kell már a végét látni? Ha vége is lesz, akkor nyert is (szerelmet) és tanult is (pl h milyen egy gyermekes családanyával lenni)."

Persze a jóslások sem várattak sokáig magukra, egy férfi azt állította, hogy képességeinek köszönhetően ő pontosan tudja, hogy 5-6 év múlva már nem lesz együtt a pár.

"Örülök, hogy nálad van a kristálybömb" - írta valaki a különleges képességekkel rendelkező jósnak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.