Stílusmustra - ezek a legtrendibb szilveszteri outfitek

Forrás: Shutterstock -
fashion week divat és dekor szilveszter magazin Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak pár óra és búcsút inthetünk a 2021-es évnek, ugyanakkor pedig üdvözölhetjük 2022-es évet. Viszlát, óév! Helló, új esztendő! Ez az alkalom pedig remek lehetőség arra, hogy mi nők, igazi dívaként tündököljünk.

Pezsgő, malacsült, virsli, lencse, trombitaszó, konfetti, Himnusz, zene, tánc, jókedv. Mi kellhet még egy szuper szilveszterhez? Mondjuk egy csodás outfit, amiben igazán jól érezzük magunkat az év utolsó éjszakáján. Persze, hogy kinek mit jelent a csodás outfit, az nagyban függ a személyiségünktől, valamint attól, hogy hol fogjuk elkortyolni az újévi pezsgőnket.

Sportosan elegáns

Ha nem akarod túlzásba vinni a cicomát, annak ellenére sem, hogy ilyenkor a legtöbbet szinte fürdenek a csillámokban, strasszokban, flitterekben, akkor

válassz egy egyszerű, de mégis csinos nadrág-blézer szettet.

Mivel még mindig nagyon divatosak a szűk nadrágok, így bátran húzz fel egy sötétkék vagy fekete farmert, dobd fel egy mintás vagy színes blúzzal és vess a válladra egy fekete blézert. Amennyiben nem érzed túl jól magad a skinny fazonban, nyugodtan válassz bővebb típusú szövetnadrágot, mert ezek is nagyon trendik és remekül mutatnak például egy testhez simuló bodyval.

Válassz egy egyszerű, de mégis csinos nadrág-blézer szettet Forrás: Shutterstock

Klasszikus fekete

Egy biztos, a feketével biztosan nem lőhetsz mellé ezen az estén. Meg úgy általában soha.

A klasszikus fekete szettek ugyanis bárhol, bármikor, bármilyen alkalommal jó szolgálatot tesznek.

Ha biztonsági játékos vagy, akkor tehát egy ilyen outfitet válassz. Attól függően, hogy hova vagy hivatalos szilveszter este, ez lehet egy sima fekete nadrág egy fekete garbóval és valami domináns ékszerrel, lehet a klasszikus kis fekete ruha, lehet rafináltabb szabású szoknya egy fekete toppal vagy akár kis- vagy nagyestélyi. Csak rajtad múlik, és persze azon, hogy mennyire laza vagy elegáns helyen köszöntöd az újévet.

Egy biztos, a feketével biztosan nem lőhetsz mellé ezen az estén Forrás: Shutterstock

Tündöklő díva

A szilveszter azon kevés alkalmak egyike, amikor nem értelmezhető sem a "túl sok", sem pedig a "túl merész" kifejezés. Az évnek ezen a különleges napján bármi, de tényleg bármi megengedett!

Míg alapjáraton azt mondhatjuk, hogy egyszerre nem mutatunk mély dekoltázst és lábat, addig szilveszterkor ez is megengedett.

Sőt, jöhetnek a mély hátkivágások, merész hasítékok, mindez megfűszerezve csillogással, strasszokkal vagy éppen szemkápráztató árnyalatokkal. S ha ez nem lenne elég, a látványt még tetézheted statement nyakláncokkal, csillárnyi fülbevalókkal, zörgő karkötőkkel, emeletmagas, díszes cipőkkel és persze olyan táskákkal, amelyek cseppet sem tartoznak a szolid kategóriába. Túlzásnak tartod? Ugyan, hiszen szilveszter van!

Jöhetnek a mély hátkivágások, merész hasítékok, mindez megfűszerezve csillogással, strasszokkal Forrás: Shutterstock

Dögösen decens

Na jó, lássuk be, hogy a tündöklő díva nem lehet szimpatikus mindenkinek, ráadásul azt a típust kifejezetten tudni kell viselni. A dögösen decens megjelenés azonban egy olyan kategória, amely

egyszerre mértéktartó, ugyanakkor kifejezetten szexi.

Pont olyan, mint Gelencsér Timi utolsó összeállítása a Kon-tour Egy nap velem outfit című epizódjában. Nem kell más hozzá, csak mondjuk egy felül zárt, ám rövid ruha – semmi kihívó! –, amit igazán izgalmassá varázsolhat egy térd fölé érő színes csizma. Ha megnéznéd ezt a szettet, akkor irány a Life.hu Kon-tour című műsora!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.