Farm VIP: Csúnyán beleálltak a népszerű labdarúgó feleségébe - "Hol az őszinteség?"

Gyepes Gábor konfliktus Farm VIP Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyepes Gábor váratlan visszatérése a Farm VIP-be újabb konfliktus szült a versenyzők között. A labdarúgó kifakadt, amikor feleségét a többiek kétszínűnek nevezték, azonban szemtől szembe senki nem vállalta a véleményét.

A keddi termelést segítő játékon Dia kapta versenyzőtársaitól a legtöbb negatív jelzőt, ami Gyepes Gábort nagyon felháborította. A labdarúgó egyáltalán nem érti, miért nevezik a többiek kétszínűnek Diát. Annak érdekében, hogy tisztázza a helyzetet, a közös átbeszélésen még fel is tette Dia a kérdést, hogy kinek és miért esett rá a választása, de nem kapott rá választ.

"Elvileg tiszta lappal nyitottunk az összeköltözéskor, gyakorlatilag meg úgy tűnik a válaszok alapján, hogy komoly problémájuk van Diával, akkor hol az őszinteség. A többség Diát gondolta például a legkétszínűbbnek, ettől már csak az furább, hogy senki nem tette fel a kezét, vállalva a véleményét"

– fakadt ki a műsorban.

Oláh Gergő hozzátette, hogy nem szeretne vérre menő játékot játszani. Az énekes elviselte volna, ha kap néhány negatív kritikát a többiektől. Egy idő után azonban nem bírta tovább a feszült helyzetet, felállt és otthagyta a többieket - írja a Bors.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.