Pikáns részletek: a 82 éves nagymama így tölti a karácsonyt 36 éves szeretőjével

Forrás: Facebook/Iris Jones -
nagymama karácsony feleség férfi szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 82 éves nagymama és szeretője elárulták, hogyan fogják tölteni a karácsonyt. Az biztos, hogy az ő ünnepük is bennsőséges lesz.

A 82 éves Iris Jones és a 36 éves egyiptomi férje, Mohamed 2020-ban házasodtak össze, de mégsem lehettek együtt, a bürokrácia ugyanis ezt nem tette lehetővé, várni kellett a házastársi vízumra. A múlt hónapban azonban a férfi végre beköltözhetett az angliai nő Weston-super-Mare városában található házába.

Úgy döntöttek, hogy bepótolják az elvesztegetett időt, ezért a karácsonyt az ágyban fogják tölteni.

Ennél azért pikánsabb részletek is kiderültek, ugyanis a nő tervei között szerepel, hogy tejszínhabot nyalogasson férje testéről. Az ajándékozás náluk elmarad, hiszen már megkapták azt, amit szerettek volna, vagyis egymást. Csak akkor tartanak szünetet majd az ágybéli tevékenységükben, amikor a királynő beszédet tart, de azután rögtön visszatérnek az eredeti programjukhoz.

Iris Jones és férje, Mohamed Forrás: Facebook/Iris Jones

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.