Véget vetett a találgatásoknak: Curtis barátnőjével jelent meg egy forgatáson

Fotó / Mediaworks -
békülés párkapcsolat barátnő szerelem Barnai Judit Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja mennek a találgatások, hogy együtt van-e még Curtis és Barnai Judit kosaras. Miután több poszt is arra utalt, hogy szakított a pár, most mégis együtt jelentek meg egy forgatáson. 

Sokan úgy gondolták, hogy Curtis és kedvese, Barnai Judit szakítottak. Erre utalt, hogy Curtisnek és kosárlabdázó párjának a közösségi média oldalairól is eltűntek a közös fotók, valamint Judit a szakításra utaló bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán. Most viszont úgy tűnik, hogy a negatív híresztelések ellenére a pár még mindig együtt van - írja a Ripost.

Curtis bevallotta, hogy volt egy kis mosolyszünet közte és Judit között, de már kibékültek. Fotó / Mediaworks

Szabó Ádám és Curtis a legújabb 'Keserű magány' című dalukat adták elő a LifeTV-ben, amikor feltűnt a műsorvezetőknek, hogy Curtis nem egyedül érkezett, Judit a backstage-ben várt rá. A rapper bevallotta, valóban volt köztük egy kis mosolyszünet, de azóta kibékültek és újra együtt vannak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.