Újabb dráma Curtis életében, megint aggódnak érte a rajongók

Forrás: Instagram/Curtis -
Curtis és Majka Curtis szakított párjával Curtis párkapcsolata Curtis állapota Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi évek rossz időszakait követően úgy tűnt, újra minden rendben lesz Curtisszel. A népszerű rapper azonban ősszel bejelentette, egy ideig nem koncertezik, most pedig egy újabb dráma van kibontakozóban.

Egy éven belül két kapcsolata is véget ért Curtisnek. A rapper tavaly nyáron költözött külön gyermeke édesanyjától, nemrég pedig új kedvesével, a kosárlabdázó Barnai Judittal is zátonyra futott a kapcsolata.

Úgy tűnt, végre minden szinten rendbe jön az élete Forrás: Instagram/Curtis

Már jó ideje pletykálják, hogy a pár külön utakon folytatja. A szerelem végét mutathatja, hogy Judit törölte közösségi oldaláról a Curtisszel közös fotóit, és egy olyan bejegyzést tett közzé, amiben arra utal, hogy valaki miatt lelkileg összetört. A hírt az érintettek nem akarták kommentálni, azonban az egyik közeli barátjuk megerősítette a pletykákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.