Véget ért A Nagy Ő: Tóth Dávid eldöntötte, melyik lánnyal képzeli el a jövőjét

TV2 Tóth Dávid Lovas Annabella A Nagy Ő Szalai Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két lány maradt A Nagy Ő döntőjében: Tóth Dávid álomrandira vitte Annabellát és Laurát a gyönyörű Szlovéniába.

Az első napot Annabellával töltötte a kajakos. Olyan jól sikerült minden, és olyan meghitt vacsorát töltöttek együtt, hogy Dávid feltette a kérdést: a lány vele tölti-e az éjszakát. Ezek után Annabella biztos volt benne, hogy Laurának nem lehet esélye: úgy gondolta, vetélytársa nem is illik Dávidhoz.

Laurával is szuper napot töltött a nagy Ő, ám sokat beszélgettek arról, hogy Dávid miért érzi úgy még mindig, hogy Laura megtartja az egy lépés távolságot. A fiatal lány a körülményeket okolta ezért, a tudat folyton ott motoszkált benne, hogy nem ő az egyetlen, aki Dávid kegyeiért küzd. Vacsoránál aztán Dávid azt is elmesélte neki, hogy Annabellával töltötte az éjszakát. Laura ezt nem vette jó néven, nagyon megdöbbent, nem értette az egészet. Reggelre aztán lehiggadt, és úgy döntött, mégis Dávidal akar lenni.

A végső döntés nem volt egyszerű a kajakos számára. Hiába érezte jól magát mindig Annabellával, hiába passzolt minden, egy dolog hiányzott, és ez a szerelem. Úgy fogalmazott: a szíve Lauráé.

Tóth Dávid és Szalai Laura kapcsolata egyre jobban elmélyült A Nagy Ő után, a páros közös nyaralásra is elutazott.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.