A keddi küzdelemben Henry maradt alul, kiesésével pedig kialakult a TOP5 mezőnye.

A keddi párbajból Henry Kettner távozott. A Farmgyűlésen egy váratlan fordulattal Henry és Dia 2-2 szavazatot kapott, védettként Gyepi döntött a biztos párbajozóról, így egyértelműen Henry lett a kiválasztott.

Ő pedig Zolit hívta ki, mivel úgy gondolta, ha itt sikerül legyőznie, akkor a döntőben is képes rá. Szögeket kellett egy asztalba/fatáblára beverni. Brutális és izzasztó küzdelemben végül Zoli nyert, Henry hősiesen távozott.

„Zolit hívtam párbajra, mert szerintem ő a legerősebb, úgy voltam vele, ha őt most sikerül legyőznöm, akkor utána megnyerem ezt a játékot. Emellett ő borította fel azt a taktikát, amit ezerszer átbeszéltünk, ráadásul a legnagyobb gyerekkori példaképem, aki ellen nem szégyen veszíteni sem."

"Sajnálom, hogy számomra vége a versenynek, mert tényleg nyerni jöttem, de megtettem mindent. Nagyon sokat tanultam, önmagamról is, sokat fejlődtem. A kinti életben például nagyon nehezen kötöttem kompromisszumokat, a Farmon viszont nagyon könnyen. Hatalmas kaland volt, amire örökre emlékezni fogok."

Henry kiesésével kialakult a TOP5 mezőnye, és közeleg a csütörtöki döntő.

Henry a legnagyobb gyerekkori példaképe ellen vesztette el a küzdelmet.Forrás: TV2