Farm VIP: a legújabb kieső gyerekkori példaképe ellen vesztette el a küzdelmet

Forrás: TV2 -
Henry Kettner harc Farm VIP Kammerer Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi küzdelemben Henry maradt alul, kiesésével pedig kialakult a TOP5 mezőnye.

A keddi párbajból Henry Kettner távozott. A Farmgyűlésen egy váratlan fordulattal Henry és Dia 2-2 szavazatot kapott, védettként Gyepi döntött a biztos párbajozóról, így egyértelműen Henry lett a kiválasztott.

Ő pedig Zolit hívta ki, mivel úgy gondolta, ha itt sikerül legyőznie, akkor a döntőben is képes rá. Szögeket kellett egy asztalba/fatáblára beverni. Brutális és izzasztó küzdelemben végül Zoli nyert, Henry hősiesen távozott.

"Sajnálom, hogy számomra vége a versenynek, mert tényleg nyerni jöttem, de megtettem mindent. Nagyon sokat tanultam, önmagamról is, sokat fejlődtem. A kinti életben például nagyon nehezen kötöttem kompromisszumokat, a Farmon viszont nagyon könnyen. Hatalmas kaland volt, amire örökre emlékezni fogok."

Henry kiesésével kialakult a TOP5 mezőnye, és közeleg a csütörtöki döntő.

Henry a legnagyobb gyerekkori példaképe ellen vesztette el a küzdelmet. Forrás: TV2

Váratlan fordulat a Farm VIP-ben! Egy játékos számára idő előtt véget ér a versenyhttps://www.life.hu/hirek/20211220-drama-a-farm-vipben-egy-jatekos-szamara-veget-er-a-verseny.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.