Ambrus Attila karácsonya A viszkis Jehova Tanúi Ambrus Attila édesanyja nélkül karácsonyozik Ambrus Attila vallás szakítja szét Ambrus Attila családját
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel született meg Ambrus Attila második gyermeke, így négyfős családként ünneplik majd a karácsonyt. Az ajándékozásra megérkeznek majd felesége szülei is, egyvalaki azonban hiányozni fog az ünnepi asztal mellől.

A Viszkis néven elhíresült egykori bankrabló öt évtizeden át rossz viszonyban volt az édesanyjával. A csatabárdot végül idén nyáron elásták, kibékültek és két héten át náluk is vendégeskedett az asszony. A karácsonyt azonban már külön töltik.

Édesanyja nélkül, de nagy családi körben ünneplik a karácsonyt Fotó: LifeTV

"Nem tudok mit kezdeni ezzel. Vagy tudomásul veszem, vagy bevágom a durcát. Viszont én azt vallom, hogy addig kell a szeretteinkkel együtt lenni és tartalommal megtölteni az életet, ameddig ezen a világon vannak. Utána már hiába bánjuk, ha valamit elrontottunk" – mondta Attila a Borsnak, akinek az anyai féltestvére és a kislánya is ezt a vallást gyakorolják, de ők sokkal nyitottabbak.

Attila édesanyja még nem látta legkisebb unokáját, de a tervek szerint tavasszal meglátogatják az asszonyt Erdélyben, és akkor magukkal viszik az újszülött Magort is.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.