Heidi Klum hátat fordított rajongóinak, lánya viszont megmutatta magát - Fotó

Forrás: Instagram/heidiklum
Forrás: Instagram/heidiklum -
modell címlapfotó Leni Klum Seal Heidi Klum gyerekei Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német szupermodell pár héttel ezelőtt még bátran vállalta, hogy meztelenül kiáll saját erkélyére, most azonban mégis hátat fordított a rajongóinak.

A szőke szépség és Seallel közös lánya, a mindössze 17 éves Leni Klum most először szerepeltek együtt, egy címlapon. Miközben a kislány megmutatta magát és egyenesen belenézett az olvasók szemébe, édesanyja szinte felismerhetetlen a képen.

Heidi ugyanis háttal áll az orosz Elle magazin kiadásán. A híres anyuka ezzel a gesztussal mintha átadná a stafétát szintén modellkarrierbe kezdő lányának. A fotózás során természetesen készült róluk olyan közös kép, amin mindketten szemből láthatóak, ezt Heidi saját Instagram oldalán osztotta meg – írja az Origo.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.