Freddie szintlépésnek tartja, hogy lecserélték, de azert rosszul esik neki

Forrás: Kaszner Nikolett/MTVA -
menesztés műsorvezető Freddie Ábel Anita elbocsátás tehetségkutató A Dal 2022 Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor jön, Freddie megy. Az énekes évek óta vezette a tehetségkutató műsort, a menesztését nehezen dolgozza fel. 

Ahogy azt megírtuk, lecserélték A Dal műsorvezetőit. Orsovai Renit Rókusfalvy Lili, Freddie-t Király Viktor váltja.

Orsovai Reni és Freddie, A Dal 2021 műsorvezetői Forrás: Kaszner Nikolett/MTVA

Freddie nem örül az elbocsátásának, szerette a rábízott feladatot, de lecserélését műsorvezetőként szintlépésnek tartja, mondván, eljutott odáig, hogy már nemcsak felkérik, de adott esetben le is cserélik. Ennek ellenére rossz érzés volt, amikor megtudta, hogy nem folytathatja tovább A Dal 2022 műsor vezetését.

Az énekes a LifeTV-ben beszélt érzéseiről.

,,Ez nem az én döntésem volt, tiszteletben tartom. Inkább megpróbálom olyan szempontból pozitívan kezelni, hogy eljutottam oda műsorvezetőként, hogy az ember már nem csak kap műsort, hanem el is vesznek tőle. A televíziózásban, a médiában mindig benne van az, hogy frissíteni szeretnének, ez most az én káromra történt." - mondta Freddie Ábel Anitának, akinek kérdésére, hogy zenészként nem akar-e elindulni a tehetségkutató műsorban, határozott nemmel válaszolt.

A műsorban az új daláról, a Sebtapaszról és az apaság szépségéről is beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.