Az egész országot megrázta Damu Roland halálhíre: a színész 47 évesen hunyt el. Vajna Tímea és a színész egykor egy párt alkottak, kapcsolatuk igen zűrös véget ért. Bár ez már a régmúlt, az emberek nem felejtenek: hihetetlen gyűlöletáradat zúdult az üzletasszonyra, akit sokan bűnbakként kezelnek.

Damu Rolandtól a rajongókon kívül kollégái is megható sorokkal búcsúztak. Többek között Németh Kristóf és a Jóban rosszban című sorozat stábja is a Facebookon búcsúzott el. Egykor Vajna Tímea, aki akkor még Palácsik Tímea volt, elkotott egy párt Damu Rolanddal. Később szexuális erőszak miatt elítélték a színészt, aki éveket töltött a  börtönben.

Bár Damu egész életében tagadta azt, amivel vádolták, a börtön egy életre megpecsételte a sorsát. A történtek után Vajna Tímea új életet kezdett, mégis, most sokan úgy látták a legjobbnak, ha nekiesnek az üzletasszonynak és őt állítják be bűnösnek. Sokan ugyanis azt gondolják, Timi tehet arról, hogy Damu Roland élete rossz irányt vett, és 47 éves korában elhunyt.

"A jó isten mindent lát"

"Pezsgőzhetsz"  

-írták a hozzászólók Timi legújabb Instagram-fotója alá. A rosszindulatú kommentek mostanra eltűntek, de a Blikk  cikkében bárki megnézheti a kiblőrözött hozzászólásokat.

Instagram