Ételallergiával, intoleranciával küzdesz? Így étkezz változatosan, mégis egészségesen - Videó

ételintolerancia Több mint testőr allergia mindenmentes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság egyre többen követnek különleges étrendet diéta vagy reformtáplálkozás miatt. Éppen ezért a Több mint testőr stábja utánanézett, hogy milyen lehetőségek vannak, ha hazai alapanyagokból készített, bio, vegán és "mindenmentes" szendvicskülönlegességeket szeretnénk fogyasztani. Vigyázat, ellenállhatatlan finomságok következnek!

Hogy milyen lehetőségek vannak, ha bizonyos ételeket nem tudunk vagy nem szeretnénk fogyasztani, de mégis megkívánunk egy szendvicset vagy hidegtálat, a videóból kiderül.

Sajnos, egyre több embernek van valamiféle allergiája vagy ételintoleranciája, de szerencsére egyre többen odafigyelnek már arra, hogy milyen egészségesebb, vagy mentes ételeket tudnak fogyasztani.

Egyre több olyan alapanyag van már, amit nagyon jól fel lehet használni ezekhez az ételekhez, például ilyen a lenmagkenyér, de ezen túl, aki például inzulinrezisztenciával küzd, annak jó megoldás lehet a kamut kenyér, ami egy lassú felszívódású kenyér.

Az alábbi videóból még több dolog kiderül a "mindenmentes" étkezésről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.