Shane Tusup meglepő őszinteséggel vallott Palik Lászlónak a magánéletéről

Palik László Hosszú Katinka Shane Tusup sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup és Palik László együtt futott, ezalatt több dolog is kiderült az amerikai származású edzőről.

Shane Tusup nemrég a Palikék Világa by Manna Youtube-csatorna vendége volt, ahol futás közben beszélgettek.

Shane elmondta, mindig figyelemmel kísérte a magyar sportteljesítményeket, a vízilabda és az úszás iránti érdeklődése folyamatosan a magyarok körül forgott. Kapcsolata a magyar úszósporttal annyira elmélyült, hogy végül ideköltözött. Ráadásul a szerelem a mai napi ideköti: korábban Hosszú Katinkával alkotott egy párt, most pedig Szabó Zsófival.

Shane beszélt a Katinkával közös munkáról is, ami, bár nagyon sikeres volt, magánéletüket tekintve nem volt olyan könnyű:

"Ha a csapás nem működik, a pillangó nem elég jó, az átfordulás félrement, ha nem úgy látom a fejlődést, akkor nem mondhatok semmit. Nem mondhatok úgy, mint egy alkalmazottnak. Pedig ezeket főnökként kellene előadni" - hozzátette, emiatt sok dolgot tartott magában.

Shane Tusup Forrás: Instagram

Az edző elmondta: számára fontosak az anyagiak, de fontosabb, hogy hatással legyen másokra.

"Számomra ez nem csak egy dologról szól. Figyeld az adatokat, nézd nagyban a képet és találd ki, mit csinálj nagyobb léptekben! Hogy tudok hatással lenni másokra? Mit tudok tenni egy országért? Hogy lehetnék részese valaminek, ami többről szól, mint rólam? Ha az Egyesült Államokba megyek? Persze, több pénzt keresnék valószínűleg. De azért, hogy betegyem egy bankszámlára és otthon ülve azt mondjam: na, ma jó napom van?"

Végül arról is beszélt, hogy mennyire boldog jelenleg az életével: "Boldog vagyok, kiváló sportolókkal dolgozhatok, elképesztő emberek vesznek körül, a családom is csodálatos".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.