Egy viccből csináltatott DNS-tesztből derült ki, hogy a család egyik gyermeke más férfitól van

Forrás: Shutterstock -
lombikprogram tévedés lombik lombikbébi hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Johnson család a móka kedvéért elvégzett egy DNS-tesztet, ám az eredmény nem volt ennyire szívderítő, kiderült ugyanis, hogy egyik gyermeküknek más az édesapja.

A család egyik gyermeke, a most 12 éves Tim mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg, és a gyanú szerint az eljárás során egy idegen férfi örökítőanyagával termékenyítették meg Donna Johnson petesejtjét. A család az Utah Egyetem Reprodukciós Orvostudományi Központjába ment lombikprogramra. Az édesanyának két embriót ültettek be, és Donna teherbe esett második fiukkal, Timmel.

A poénból csinált DNS-teszt évekkel később mutatta ki, hogy valaki hibázott a folyamat során, és az édesapa helyett valaki más spermáját használták fel a megtermékenyítéshez.

A szülők addig nem akarták elmondani fiuknak az igazat, amig fel nem kutatták vér szerinti apját. Végül megtalálták Devin és Kelly McNeilt, akiknek három saját gyerekük van. A két család azóta jó kapcsolatot ápol egymással -írja a 7news.com.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.