Tavaly nyáron még azzal került a címlapokra a TV2 csinos műsorvezetője, hogy másfél év együttélés után összeköti életét párjával. A tündérmese azonban nem várt véget ért.

Vámos Erika, a Több, mint testőr háziasszonya már az esküvőjét tervezte. Kiválasztotta a menyasszonyi ruhát, közös vállalkozásban gondolkodtak, sőt, párjával belevágtak új otthonuk építésébe is. Életüknek minden mozzanatát megtervezték, ám egy csapásra szertefoszlott az álom. A műsorvezető és kedvese külön utakon folytatják.

Engem is nagyon váratlanul és hirtelen ért ez a szakítás. Nem egy harmadik fél miatt történt, vagy mert elmúltak volna az érzelmek. Közös otthont, esküvőt terveztünk, együtt akartunk leélni az életünket.

Reggel még a közös házat tervezték, délután már nem voltak együttForrás: Facebook/Erika Vámos

 

"Nem folyamatosan épült le a kapcsolatunk, szerintem nem volt előjele annak, hogy ez meg fog történni. Egy reggel még a házat terveztük, délután pedig már nem voltunk együtt" – mondta a Blikknek Vámos Erika, aki nem tudja pontosan, mi is vezethetett a kapcsolat végéhez.

Igazság szerint a mai napig nem tisztáztuk a pontos okokat és körülményeket, nincsenek konkrét és elfogadható válaszok egyikünk részéről sem, és ettől ilyen nagyon nehéz és fájdalmas. Mostanra elfogadtuk mindketten, hogy így alakult, de úgy érzem, egyikünk sem dolgozta még fel.