Szakított párjával a TV2 sztárja, pedig már az esküvőt tervezték

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika házasság párkapcsolat összeköltözés szakított párjával Vámos Erika szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron még azzal került a címlapokra a TV2 csinos műsorvezetője, hogy másfél év együttélés után összeköti életét párjával. A tündérmese azonban nem várt véget ért.

Vámos Erika, a Több, mint testőr háziasszonya már az esküvőjét tervezte. Kiválasztotta a menyasszonyi ruhát, közös vállalkozásban gondolkodtak, sőt, párjával belevágtak új otthonuk építésébe is. Életüknek minden mozzanatát megtervezték, ám egy csapásra szertefoszlott az álom. A műsorvezető és kedvese külön utakon folytatják.

Reggel még a közös házat tervezték, délután már nem voltak együtt Forrás: Facebook/Erika Vámos

"Nem folyamatosan épült le a kapcsolatunk, szerintem nem volt előjele annak, hogy ez meg fog történni. Egy reggel még a házat terveztük, délután pedig már nem voltunk együtt" – mondta a Blikknek Vámos Erika, aki nem tudja pontosan, mi is vezethetett a kapcsolat végéhez.

Milliókkal húzták le a TV2 sztárját: lehet, hogy sosem látja viszont a pénzéthttps://www.life.hu/eletmod/20210531-vamos-erika-a-tv2-sztarjat-5-millioval-karositotta-meg-az-epitesi-vallalkozo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.