Heti holdnaptár (január 10-16.): Felemelő időszak ez, sok extra energiával

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten növekszik a Hold, s csak jövő héten teljesedik ki. Felemelő időszak ez, sok extra energiával. Minden egyes nap aktív lesz, sok tennivalóval, megoldásra váró feladatokkal. Alkalmanként kissé zavaros, néhol túlvállalásokkal terhelt pillanatokat élünk meg – de ez nem baj! A hétvégén a felfokozottság tovább nő, olyan dolgokat teszünk meg, amiket régóta csak tologattunk. Egy hegyet is elhordunk, ha kell. Energiacsökkenést nem tapasztalhatunk, akkor sem, ha fizikai munkára adjuk a fejünket.

2022. január 10., hétfő a ♈ban (Növő hold, Kos)

Legyen fókuszban a család és a szeretet, valamint a megbocsátás! Örülni kell az apró dolgoknak. Okosan kell cselekedni, de nem ajánlott elvenni olyasmit, amiért nem dolgoztunk meg.

2022. január 11., kedd a ♉ban (Növő hold, Bika)

Energiával teli nap, de ez nem lesz minden pillanatban pozitív. Néha kifejezetten leterhelő, nehezen kordában tartható hatások uralkodnak, viszont jó hír, hogy épp ezek által látjuk át azt, mi fontos számunkra és mi teljesen lényegtelen.

2022. január 12., szerda a ♉ban (Növő hold, Bika)

A Hold egyre kerekebb, ettől függetlenül ez egy felemelő nap lesz. Kezdeményezzünk békülést, segítsünk másoknak, még egy kis adakozás is elfér. Ha viszont valaki épp nem kér belőlünk, akkor azt fogadjuk el.

2022. január 13., csütörtök az ♊ben (Növő hold, Bika)

A változásokra irányuló energiák egyre erősebben beférkőznek a gondolatainkban és a cselekedeteinkben. Javallott nemet mondani arra, ami nem szolgálja az életünket, fejlődésünket.

2022. január 14., péntek az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Érdemes átgondolni az év hátralévő napjainak teendőit. Vannak még sürgős tennivalók? Akkor fussunk neki és tegyük a dolgunkat! Ami most sem kerül a sorban előre, azt végleg töröljük, mert nyilvánvalóan csak az időt rabolja...

2022. január 15., szombat az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Hétvége lévén bármit megtehetsz, de az sem baj, ha épp semmihez sem lesz kedved. Új dologba kezdhetsz, legyél nyitott, s fel fog bukkanni a színen olyasmi, ami tetszeni fog.

2022. január 16., vasárnap a ♋ban (Növő hold, Rák)

Leterhelő nap, a keddi Telihold hatásai már erősen érződnek. Az eltökéltség és a határozottság lehetnek a mai nap legjobb fegyverei a hangulatingadozások ellen. Magadat és a saját nyűgjeidet tartsd szem előtt, mások bajai most mellékesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.