Több mint tízmillió forintot keres azzal a fiatal fiú, hogy édesapjával szerepel közös fotón

Forrás: Jake Herbert -
fotó képek apa onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jake Herbert 26 évesen többmillió forintot keres azzal, hogy édesapjával közös képeken szerepel. Ennek ellenére fizetésének pusztán a töredékét osztja meg vele. 

Jake Herbert eleinte ódzkodott attól, hogy regisztrálja magát az OnlyFans oldalra, azonban mióta megtette, brutális összeg üti a markát havonta.

Herbert korábban Ibizán dolgozott „meztelen pincérként", általában rendezvényeken mutatta meg magát, de nem keresett sokat vele. Ekkor elkezdte félmeztelen fotóit közzétenni az oldalon, később pedig azon kapta magát, hogy havi 6-7 ezer fontot (2,5-3 millió forint) keres.

Az összeg egyre csak nőtt, ami annak volt köszönhető, hogy közös képeket töltött fel az édesapjával.

"Tudtam, hogy ha egy szinttel feljebb akarok lépni, akkor valami olyat kell tennem, ami mindenkit megszólít"

– mondta Herbert.

Több mint 10 millió forintnyi összeget keres havonta azzal, hogy az apjával pózol Forrás: Jake Herbert

Az apa elinte vonakodott az ötlettől, de végül beadta a derekát. Az első kép egy közös edzés után készült, aminek akkora sikere lett, hogy utána már nem is volt kérdés a folytatás - írja a Ladbible.

A 26 éves férfi azt mondta, hogy ma már 25-30 ezer fontot (10,7-13 millió forint) keres havonta. Ebből viszont alkalmanként csak 100 fontot (kb. 43 ezer forint) ad az apjának.

"Tudom, hogy többet kellene fizetnem neki, de én kezdtem a dolgot. Ez az én oldalam, én építettem fel"

– mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.