"Siránkozás és sztorizás helyett menj el hajat mosni" - durván kiosztották Rubint Réka unokahúgát

Forrás: instagram.com/rellarubint -
komment durván beszóltak Rubint Rellának üzenet durván kiosztották Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetes zaklatás manapaság az egyik legégetőbb probléma. Az embert bárki bármikor kritizálhatja, akár nyíltan vagy privát üzenetekben is bántalmazhatja.

Rubint Réka unokahúga, Rella tavaly mindenkit meglepett, amikor előállt és őszintén vallott arról, mennyire kikészítette az államvizsgára való felkészülés. Nem figyelt arra, mit és mikor eszik, feje tetejére állt a hétköznapi rutinja és érezte, hogy nem tudja a maximumot nyújtani.

Most újabb próbatétel előtt áll, hiszen második diplomáját szeretné megszerezni. Az élelmiszermérnöki végzettség után a Semmelweis Egyetem táplálkozástudományi szakán tanul. A tantárgyak pedig nem könnyűek, a nehézségekről nap mint nap beszámol a követőinek. Az egyikük azonban megelégelte mindezt.

Durva üzenetet kapott Forrás: instagram.com/rellarubint

– fakadt ki Rella egyik követője a Bors szerint. A privát üzenet egy személyeskedő megjegyzéssel zárult.

Az üzenetet Rella megosztotta saját közösségi oldalán, és hatalmas felháborodást váltott ki.

Tangában mutatta meg formás fenekét Rubint Rellahttps://www.life.hu/eletmod/20210619-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-rubint-rella.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.